Vi fant Emmermel fra Holli Mølle helt tilfeldig for en tid tilbake, helt uvitende om hva det var og hvem som stod bak produktet. Mulig dette høres litt klisjé ut, men melet gav virkelig brødbaksten nytt liv! Melposen ble fort tom, og siden har vi hele tiden vært på utkikk etter en ny pose, men den har ikke vært så lett å finne. Helt til vi i høst var i bryllup til min gode venn helt tilbake til barnehagen, Eivind. Til bryllupsmiddagen ble det servert perlespelt (kokt helkorn spelt - flott erstatning for ris), og hlet tilfeldig kommenterte vi til Eivinds fetter at "oi, dette var godt!" og han svarte "ja, det er pappa som har laget det". Og jammen var ikke Herr Holli Mølle tilstede i bryllupet!



Nå er vi godt utstyrt med de fantastiske produktene fra mølla! I dag improviserte jeg og kokte perlespelt i kraft, og mot slutten av koketida tilsatte jeg vårløk, rød paprika og litt soltørkede tomater. Serverte med biff toppet med en klatt creme fraiche - mmm!
Besøk Holli Mølle på nett du også!
Kjempegode saker :)
SvarSlett