torsdag 14. januar 2010

Oh - Nigella!

I helga var vi på Food Story på Grünerløkka og spiste lunsj, og i deres lille, lekre matbutikk kom jeg over chilimarmelade. Jeg hadde aldri smakt det før - men er glad i chili og i søte ting sammen med ost. Det var deilig!

I kveld har jeg, med god hjelp av Nigella, laga hjemmelaga Chili Jam! En morsom prosess som starta med en halv liter eplecidereddik og en kilo sukker med pektin, 16 chili og en og en halv paprika. Resultatet ble en flammrød, seig drøm som forhåpentligvis har stivna til marmelade innen i morra. Jeg gleder meg til å smake, og har rugkjeks og gruyere klar!


2 kommentarer:

  1. eh... tar du med litt på forelesning på mandag. Jeg stiller med knekkebrød! ;D

    SvarSlett
  2. Hehe! Det kan æ godt! Eller på en ettermiddagskollokvie? :)

    SvarSlett